Vandaag besteld, levering binnen 3 werkdagen.

Waarom ik begonnen ben als thuiskapster...

Gepubliceerd op 12 februari 2021 om 09:00

 

“Mo, waarom begin jij niet als kapster aan huis?”

Hoe vaak ik die vraag al wel niet heb gehoord vanaf dat ik klaar was met de opleiding.

Eerlijk; ik moest er niet aan denken. Gaf mij maar een salon, met veel stoelen en collega’s.

Tot het in 2011 toch wel begon te kriebelen om voor mezelf te starten. Na jaren in salons te hebben gestaan, toch de stoute schoenen aan gedaan en vanuit het niets begonnen als ambulant kapster.

En wow, wat was dat vanaf de eerste dag leuk. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan, is iets wat ik me al vrij snel af vroeg. Het zelf kunnen plannen, het aan huis komen bij de klanten, bijna alles kunnen bieden wat een salon ook heeft, de huiselijk sferen, een gezinsritme dat door gaat als ik er ben en het altijd welkom zijn. Ik kom bij klanten die ik al jaren in de salon knipte en kleurde, maar heb ook heel veel nieuwe klanten gekregen. Nog elke dag is het fijn om aan huis te komen knippen en kleuren.

Inmiddels zitten we al geruime tijd in een lockdown, en ik mis mijn werk heel erg. In het begin hoop je dat het voor korte periode is, maar inmiddels zit ik ook alweer, net als mijn mede collega’s, thuis vanaf half december. Wanneer we weer mogen beginnen is een vraag die ik vaak gesteld krijg. Wist ik het antwoord maar, dan was er ook een uitzicht.

Laten we het hopen dat ik snel weer bij jullie aan huis mag komen, en jullie weer met mooie haren over straat, naar jullie werk, restaurants, theathers , of waar dan ook heen kunnen. #wegmethetcoronakapsel ;-)

Mocht jij ook klant willen worden bij mij, bel of app dan gerust. Ik heb nog ruimte voor nieuwe klanten/gezinnen. Hopelijk tot snel.

 

Liefs

Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Denice
een jaar geleden

Monique’s hair, De enige die aan mijn haar mag zitten.✂️